27.04.2006 г., 22:28 ч.

Обичам 

  Поезия
1014 0 2

Обичам

Обичам твоят поглед мил,изпълнен с нежност,
обичам да виждам усмивката ти,когато приближавам,
обичам устните,с които нежно ме целуваш,
обичам и ръцете,които с трепет ме прегръщат,
обичам всичко в теб,самия теб!

© Анна Великова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??