Обичам слънцето и мрака,
Обичам небето и земята,
Обичам планината и реката,
Обичам щастието и тъгата,
Но никога няма да забравя като плача
колко много обичам сълзата.
Обичам тревата и цветята,
Обичам миризмата на красотата,
Обичам светлината, обичам тъмнината.
Обичам изгрева, залеза, морето, звездите.
Обичах и твойте очи, Бебе, но сега съм
влюбен в мечтите...
© Емил Томов Всички права запазени