25.05.2010 г., 21:52 ч.

Обичам 

  Поезия » Любовна
667 0 0

Обичам да ме гледаш,

с поглед да ме галиш,

обичам да се взираш,

огън в мен да палиш.

Обичам да се усмихваш,

дланта ми силно да стискаш,

обичам дъха ми да спираш,

с устни сълзи да сбираш.

Обичам твойто ухание,

потапям се в цветно мечтание,

обичам душата ти нежна,

детски чиста - бяло снежна.

Обичам сърце ми лудо да бие

и от свежестта ти жадно да пие.

Обичам да слушам гласа ти

тих, нежен и спокоен,

покорна се предавам на властта ти,

ведър, обичащ и чаровен.

Обичам бурята в тебе,

стихия – после притихваш,

облаци дъжд – после слънце,

приятно – пак се усмихваш.

Обичам...

 

 

 

 

© Фей Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??