Обичам да дишам,
когато животът ми спира дъха.
Обичам да се радвам,
когато невинността надвие греха.
Обичам да плувам в море,
море, наречено"Живот".
Обичам да крещя с цяло сърце
колко силен е моят народ.
Милан Милев
20.07.09
© Милан Милев Всички права запазени