Sep 12, 2009, 9:59 PM

Обичам да... 

  Poetry
493 0 3


Обичам да дишам,

когато животът ми спира дъха.

Обичам да се радвам,

когато невинността надвие греха.


Обичам да плувам в море,

море, наречено"Живот".

Обичам да крещя с цяло сърце

колко силен е моят народ.

  Милан Милев
  20.07.09



© Милан Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??