Мразя те, защото караш ме да съм щастлив.
Мразя те, защото със усмивки ме даряваш.
Мразя, че със теб животът е красив,
мразя и това, че всичко ти ми даваш.
Мразя те, когато гледаш ме чаровно.
Мразя те, когато ме целунеш и прегърнеш...
Мразя те, когато търсиш ме редовно.
Мразя и когато напук при мен се върнеш.
И винаги във мен омразата ще пазя,
защото, знаеш ли какво? Обичам да те мразя!
© Станислав Недялков Всички права запазени