10.06.2007 г., 18:02 ч.

Обичам го... 

  Поезия
833 0 0
Обичам го, аз зная, че не трябва!
Обичам го, аз зная, че греша!
Обичам го, макар да зная, че
той обича нея, него тя!
Опитвах чувствата си да прикрия,
приятелството да надвие любовта.
А колко трудно ми е, колко тежко
е желанието да махна с ръка в
минутите, в които съм с него
да продължавам любовта!
А ласките му как да отблъсна, това е моята мечта.
Но той не знае, за него всичко е шега.
Защо ли всички ме упрекват, нима у мен е цялата вина?
Зная, че не трябва да го правя, ако съм добра!!!

© Мария Момчилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??