22.06.2013 г., 10:31 ч.

Обичам го! 

  Поезия » Любовна
565 0 1

Обичам го! Напук на всички!
Напук на всякакъв морал!
Изглежда малко нелогично,
но тъй спокойно е заспал...
Сърцето му звъни ритмично
и по-красив ми е света,
и толкова смирено диша,
а го усещам чак в кръвта.
И той като дете до мене
притворил е очи за сън,
разхожда се из мойте вени,
но не личи това отвън!
Ала в прегръдката му силна
и само в двете му ръце,
по женски мога да го милвам -
един сред толкова мъже!
А друго мога ли да сторя,
освен да съм светулка в мрак
и всичко с него да преборя...
Да го оставя? Няма как!

© Капка Роса Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??