6.09.2017 г., 20:38 ч.

Обичам и те мразя 

  Поезия » Любовна
714 0 0

Обичам и те мразя

 

Предаде ме, избяга и заложи новия капан,
обичам те и мразя за това,
че всичко от което ние сътворихме
след себе си остави болка и тъга.

 

Обичам те и мразя дните във които,
грижливо криеше коварния си план,
а аз, глупакът, се оставих да попадна,
във клопката на твоята душа.

 

Обичам те и мразя те неистово,
за дългите скандали във нощта.
за всичко за което с теб не се разбрахме,
за нашата любов умираща в тъга.

 

Отиде си намери, своя нов Ромео, 
жестока с мен потъпка малката искра,
останала надежда да намерим пътя,
във трудни и в добрите времена.

 

Аз знам, че вече нямаш нужда ти от мен,
вървяла си по пътя си сама, 
и търсила си някой друг но не и мен
обичам те и мразя затова.

 

Отлита времето и спомените само ще останат, 
едничка мъничка любов умираща сама,
убихме малкото голямо бъдеще взаимно,
за егото и нужната ни свобода.

 

Обичам те и мразя силно и безумно,
обичам те и мразя дните във които с теб,
усмихваме се и тъгувахме взаимно,
обичам те и мразя болката сега.

 

Виновни няма, всеки търси своя път,
за щастие и радост в бъдещите дни,
обичам те и мразя че, избра,
да хвърлиш всичко и заминеш с друг.

 

Целувки на раздяла, да, знам късно е,
не пиша за да търся в теб вина,
аз просто не намирам мястото до теб,
обичам те и мразя своята съдба.

 

За всичко знам виновен аз съм, 
че търсих своята жена във теб,
надявах се, че всичко пак ще се оправи. 
Обичам и те мразя Самота.

 

Безследно ще изчезна и не ще напомням ти за мен, 
завинаги един път ще те отърва,
за всички радости и мъки с мен,
обичам те и мразя те сега.

 

07.08.2017

© Мартин Аргиров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??