5.07.2009 г., 18:02 ч.

Обичам по плажа да тичам 

  Поезия
575 0 1

Обичам по плажа среднощно да тичам,

 да флиртувам с безумните морски вълни.

По краката капки солена вода да се стичат,

 а аз да потръпвам от студения допир със тях.

 

 Обичам по плажа среднощно да тичам,

 да се усмихвам на бледата, бяла луна,

 докато нишки сребристи преплита

 в разпиляната ми от вятъра черна коса.

 

 Обичам по плажа среднощно да тичам,

опитвайки да догоня вечерния бриз,

 за последен танц, преди изгревът да настъпи,

безпаметно в прегръдките да му се отдам.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??