Jul 5, 2009, 6:02 PM

Обичам по плажа да тичам 

  Poetry
612 0 1

Обичам по плажа среднощно да тичам,

 да флиртувам с безумните морски вълни.

По краката капки солена вода да се стичат,

 а аз да потръпвам от студения допир със тях.

 

 Обичам по плажа среднощно да тичам,

 да се усмихвам на бледата, бяла луна,

 докато нишки сребристи преплита

 в разпиляната ми от вятъра черна коса.

 

 Обичам по плажа среднощно да тичам,

опитвайки да догоня вечерния бриз,

 за последен танц, преди изгревът да настъпи,

безпаметно в прегръдките да му се отдам.

© Здравка Бонева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??