9.10.2004 г., 19:55 ч.

Обичам само теб 

  Поезия
1551 1 3
Аз знам едно-обичам те!
Какво?-Не вярваш!
Питай който искаш!
Искам едно-прегръщам те!
Защо?-Не-не сега-
сега ти пиша.
Какво защо-не питай ме!
А то?Не трябва?
Не е нужно казваш.
Едно листо-покрива ме!
Само!Не мога!
То ще ти разказва.

Не искам друг-обичам те!
А тук?-Не смея!
Просто погледни ме!
Никога друг-целувам те!
Стон глух!Не плача!
Моля те,прости ми!
Перото тук-то плъзга се!
От студ?Не мисля.
Трепти и леко ме обрича!
Сами сме тук-във тъмното!
А друг?-Не,няма!
Само теб обичам!

© Велина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??