23.09.2008 г., 13:44 ч.

Обичам те! 

  Поезия » Друга
808 0 14
Обичам те,
защото не плачеш
и ходиш без чадър
под дъжда.
Чай пиеш без захар,
нагарчаш.
Напук на всичко
вярваш в чудеса.
Достатъчно
те лъгаха
без обич.
Затова
ти се вричам
на глас:
"Ще те обичам
до последния час,
мое собствено АЗ!"

© Илияна Каракочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??