6.04.2007 г., 23:19 ч.

Обичам те 

  Поезия
1353 0 3

Обичам те

 

 

Ето ме...
Стоя тук пред теб...
С този поглед влюбен,
Казвайки ти: искам да обичаш само мен!!!
Не разбираш ли, че откакто те видях
Мисля само и единствено за теб...
За твоето лице...
И колко много искам да докосна твоето сърце...
Искам да премахнеш моята тъга,
Искам да си с мен сега...
Обичам те...
Не знаеш ли, че нощем плача...
Че всеки удар на сърцето ми тежи...
Че ден след ден те чакам в здрача...
Обичам те...
А тъй далеч си ти...

© Катету Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ами браво...до сега съм прочела 2-3 твой стиха и найстина докосват ми сърцето! 6 разбира се
  • Колкото и да е далеч,любовта е по силна от всичко!Поздави за хубавото стихотворение!
  • браво хареса ми подължавай така
Предложения
: ??:??