17.02.2007 г., 16:28 ч.

Обичам те... 

  Поезия
611 0 2

Обичам .....

    Обичам начина, по който ме докосваш...

      Обичам да усещам топлината на тялото ти...

        Обичам да виждам усмивката ти...

           Обичам да те галя, докато заспинкаш...

        Обичам да те целувам, докато се събудиш...

      Обичам да те гледам как спиш...

    Обичам начина, по който се смееш...

      Обичам да проравям пръсти в косата ти...

         Обичам да спя в прегръдките ти...

            

 

        Обичам начина, по който ме обичаш!

       Обичам те, защото сърцето ми те иска!

        Обичам те заради всичко, което си...

             Обичам те, защото си ТИ!!!

ОБИЧАМ ТЕ И ВИНАГИ ЩЕ ТЕ ОБИЧАМ!!!

© Йонка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??