23.11.2008 г., 21:12 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
2637 0 34

Обичам те
и ти се радвам
като дете
на блокче шоколад.
В усмивката ти
леко се прокрадвам,
потапям се
във твоя пъстър свят...
И там измисляш
приказни герои,
подреждаш
трепети, мечти,
от кулите въздушни,
в полет,
крадеш за мене
грейнали звезди...
Обичам те -
прошепвам тихо,
пък ти ми връщаш
шепи светлина,
а тя е само
ярък символ
на две сърца...
в една душа...

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??