Nov 23, 2008, 9:12 PM

Обичам те 

  Poetry » Love
2638 0 34

Обичам те
и ти се радвам
като дете
на блокче шоколад.
В усмивката ти
леко се прокрадвам,
потапям се
във твоя пъстър свят...
И там измисляш
приказни герои,
подреждаш
трепети, мечти,
от кулите въздушни,
в полет,
крадеш за мене
грейнали звезди...
Обичам те -
прошепвам тихо,
пък ти ми връщаш
шепи светлина,
а тя е само
ярък символ
на две сърца...
в една душа...

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??