9.03.2008 г., 20:42 ч.

Обичам те! 

  Поезия » Любовна
1123 0 6
 

Обичам те!

Божествено умееш ти да приютяваш

премръзналата ми от брод душа.

Обичам те!

И всеки ден пореден ти се настаняваш

в живота ми, пропит от суета.

Прощавай ми!

Когато поглед замъглен назад отправя.

Поварвай ми!

Аз пътя си заклевам с теб да извървя.

Обръщам се -

никога да не забравя,

че бях изгубена без теб.

© Дида Тенева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??