Mar 9, 2008, 8:42 PM

Обичам те! 

  Poetry » Love
1122 0 6
 

Обичам те!

Божествено умееш ти да приютяваш

премръзналата ми от брод душа.

Обичам те!

И всеки ден пореден ти се настаняваш

в живота ми, пропит от суета.

Прощавай ми!

Когато поглед замъглен назад отправя.

Поварвай ми!

Аз пътя си заклевам с теб да извървя.

Обръщам се -

никога да не забравя,

че бях изгубена без теб.

© Дида Тенева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??