19.03.2013 г., 16:07 ч.

*Обичам те 18.03.2013 

  Поезия » Любовна
427 0 0

Обичам Теменужки и вода с лимони,
вкусих всяко пръстче на краката.
Любовта ни е над всякакви закони,
нежно преминавам към бедрата...
....
Природата... Не знам къде е!
Не виждам слънцето да грее!
Луната пълна ли или цяла?
Не виждам и все ми е тая...

Обичам те и твоите очи
за мен са всичките звезди!
Обичам, слънцето си ти!
Обичам те, ела и ми свети!
...
Каквито думи да изричам,
реално просто те обичам.
Това е, мисля, друго няма.
Много искам да сме двама.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??