1.04.2008 г., 14:46 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
829 0 3
ОБИЧАМ ТЕ !

Обичам те,
не искам да го крия.
Обичам те,
дори когато си далеч.
Обичам те,
когато ме отблъскваш.
Обичам те,
когато мислиш си за друг.

Обичам те,
не искам да го крия.
Обичам те,
дори и да боли.
Обичам те,
каквото и да стане.
Обичам те,
твой Десислав

Обичам те!

© Десислав Сергеев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??