25.01.2008 г., 18:16 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
1003 0 7

Обичам те.

Това е всичко,

което мога да ти кажа.

 

Обичам те.

Това е,

което не смея да ти  ти кажа.

 

Обичам те.

Това е най-хубавият подарък

от Бога...

 

Обичам те

и любовта

е моят вечен дом...

© Пламен Константинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??