24.08.2004 г., 17:20 ч.

ОБИЧАМ ТЕ (2) 

  Поезия
2223 0 0
Обичам те-защо да крия!
Това е мойта вечна орис,обсебваща душата ми,
изпепеляваща сърцето ми.
Обичам те-защо да крия!
Нима е срамно чувствеността си да разголиш,
а после тихо и смирено
ответната любов с
дъх стаен
и трепет нежен да
очакваш.
Обичам те-защо да крия!
Ти слънчев лъч в моята душа.
Ела и сгрей ме
приласкай ме...
и женската ми същност разгадай!!!

© Наталия Нечева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??