2.04.2006 г., 21:07 ч.

Обичам те... 

  Поезия
1144 0 1
Обичам те,макар и тайно.
Обичам те безкрайно.
Но как да кажа аз сега,
че за теб е моята душа.
Не си до мен,а си сам
ако искаш мойта обич ще ти дам.
Но как да ти го кажа аз не знам,
каквото имам искам да ти дам.
Обичаш ли ме,моля те кажи,
обичаш ли ме,моля те не ме лъжи!
Ако в теб гори любов безкрайна,
ела и сподели голямата ми тайна!
Теб обичам само знай,
своето сърце ми дай...


© Вики Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??