28.06.2007 г., 23:54 ч.

Oбичам те 

  Поезия
1065 0 6
Обичам те и много се надявам,
че ти ще бъдеш моята съдба,
спаси ме от прегръдкте на Ада,
изпий с целувки моята тъга!

Не ме е страх да бъда наранена,
щом теб те има, пак ще се родя!
Очите ти са моето спасение,
дори да се изгубя в тях!

Обичам те, едва сега разбирам,
че лутах се безпътна със години
и уморена от лъжи при теб се спирам,
че да се скитам вече нямам сили.

Ще падам и ще ставам в пепелта,
окаляна от черни хорски думи,
ще се възраждам само с мисълта,
че съществуваш и в живота ми те има!

Потъна в бездната на моето сърце,
готова да жадувам, да копнея.
И да не търся грешките му в теб,
във твоите очи не виждам него...

Обичам те, не ми е нужно друго,
смирено ще очаквам твоя глас,
в живота толкова съм губила,
че да изгубя пак не ме е страх!
16.03.2006

П.С:  На С. ,  който някога ме накара да повярвам отново в любовта!
                       Винаги ще означаваш много за мен, независимо от всичко!           

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??