1.04.2009 г., 11:59 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
771 0 2

ОБИЧАМ ТЕ  застава помежду ни,

разтърсвайки душите ни без жал!

ОБИЧАМ ТЕ  ни кара да потънем

в една ЛЮБОВ, изгаряйки до край!

ОБИЧАМ ТЕ  се шепне със сърцата,

а устните убийствено мълчат.

Очите - огледало на душата,

ръцете тихо чакат своя звезден час.

ОБИЧАМ ТЕ - това са силни думи,

не можеш да ги кажеш всеки ден.

ОБИЧАМ ТЕ - Страстта е помежду ни!

ОБИЧАМ ТЕ, това е само между ТЕБ  и МЕН!

© Шехерезада Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??