ОБИЧАМ ТЕ застава помежду ни,
разтърсвайки душите ни без жал!
ОБИЧАМ ТЕ ни кара да потънем
в една ЛЮБОВ, изгаряйки до край!
ОБИЧАМ ТЕ се шепне със сърцата,
а устните убийствено мълчат.
Очите - огледало на душата,
ръцете тихо чакат своя звезден час.
ОБИЧАМ ТЕ - това са силни думи,
не можеш да ги кажеш всеки ден.
ОБИЧАМ ТЕ - Страстта е помежду ни!
ОБИЧАМ ТЕ, това е само между ТЕБ и МЕН!
© Шехерезада All rights reserved.
Пожелавам само сбъднати мечти,
да има във всичките ви дни!
ПОЗДРАВИ!