12.10.2007 г., 21:27 ч.

ОБИЧАМ ТЕ! 

  Поезия
1439 0 10






ОБИЧАМ  ТЕ!




На връщане от кръчмата видях
една кокошчица в гората.
Подскочих и с един замах
убих я с правата лопата!


Изпълни ме ужасен страх
- в шишето нищо не остана...
След много мъки се прибрах
при осемлитровата дамаджана.

© НИКОДИМ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??