10.06.2007 г., 9:18 ч.

Обичам те 

  Поезия
565 0 1
Обичам те от цялата душа,
обичам те, но полза каква?
Обичам те безмълвно в нощта,
обичам те, обичам, но в самота!

Небето е осеяно със звезди,
така напомнящи за твоите очи,
а моите облени са в сълзи,
чакат твоята ръка да ги спаси.

Сърцето ми кърви,
безнадеждно молещо за любовта ти.
Душата ми във пламъци гори,
безнадеждно плачеща от грубостта ти.

Твойта ледена душа
издигна между нас стена,
чувствам се сега сама,
така изоставена в самота!

© Маги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е да обичаш,но не се моли!
    Усмихни се и продължи с любовта,която ще дадеш на човек който я заслужава!
    Позрав миличка!И пиши,изваждай болката в стих!
Предложения
: ??:??