Обичам те!
Сто дни
подарък аз получих
и едно сърце,
безукорно и мило!
Любов какво е ,
тъй научих
от Слънчева жена
светило!
Отдадох се
без преструвки
на всяка
жадувана целувка.
Всеки миг
ми носеше наслада
със страст получих
желаната награда.
Обичам те,
прелест моя най-желана!
Ти сърцето мое
в любовна примка хвана!
Щастлив ме правиш всеки ден.
От красотата твоя
аз съм запленен!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени
Въпреки, че никога е малко относително понатие