С много любов на моя съпруг, с който
на 25.06. имахме втора годишнина
от сватбата...!
Обичам те!
Обичам те нестихващо и нежно,
Благодаря на Бога, че те имам
И дните ми със теб във пролет свежа
Често се превръщат с нова сила.
Аз мойта обич ти поднасям,
Милувките си, ласките, сърцето...
Ти тях вземи и знай, че
Единствен си за мене под небето!
© Виктория Всички права запазени