24.09.2007 г., 10:29 ч.

Обичам те! 

  Поезия
602 0 1
Красота неземна в душата ти открих,
радост тиха, нежна, спотаена,
аз се влюбих в тебе, но не споделих,
скрих в сърцето обичта си огнена към тебе.
Исках да си винаги до мене, моя любов,
мъничко от твойта кроткост, топлина, да взема,
исках тайно аз да те открадна, да съм твоята жена,
ревностно живота наш от лошото да браня.

© Гергана Бояджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??