30.12.2010 г., 8:08 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
630 0 0

Обичам те


Обичам, когато навън е мрачно и вали,

тогава с тебе винаги сме двама.

Обичам, когато сме сами,

потънали в приказна любовна драма.


Целувай, докосвай, искай ме,

обичай и милвай ме...          

Накарай ме да стeна в обятията ти,

накарай ме никога да не забравя любовта ти!


Обожавам да ме обсипваш с целувки,

обожавам устните ти по мен.

Обичам твоите милувки,

обичам, когато съм облечена за теб в сатен.

© Ина Лилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??