1.09.2013 г., 12:06 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
767 1 6

Обичам те с изящество на пролет,

която по тревата стъпва фино -

и винаги те търся в птичи полет,

с чистотата на дете - невинно.

 

Обичам те със силата на лято

и всеки миг ме грабва лудостта,

защото в мен жената е, която - 

подтикваш най-безумно към страстта!

 

Обичам те със постоянството на есен,

тя всеки лист внимателно боядисва

и пее му любовната ни песен -

ах, ако знаеш - как те искам!

 

И зимата не ще ме спре да те обичам!

Дори снега да ме поглежда строго,

сред ледени висулки ще изричам -

обичам те, обичам теб - най-много!

© Теодора Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??