13.03.2018 г., 16:11 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
528 2 3

"Обичам те" не стига да опиша.
Мисля, просто няма думи за това.
Душата в чувства непознати диша
и влюбени са всичките слова...
 

"Обичам те" не стига да опиша
всичко, всичко виждаме във любовта 
За тебе стих от нас за нас го пиша -
да се любиме словесно в красота...

© Красимир Всички права запазени

"Обичането е земна проява на любовта, а Любовта е обмен. Любовта е единственото нещо, което се умножава, когато се дели. Като структурата 1+1=1 или общо 3"

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??