28.03.2018 г., 16:04 ч.

Обичам те 

  Поезия » Акростихове
569 0 0

Очите твои не мога да забравя,

Бързо не мога аз да те оставя,

Изпитвах силни

Чувства,които оставям настрана,

А сърцето ще го залепя,

Мислите ще ги изгоря,

 

Твоята усмивка действаше ми като

Елексир до момента в който те забравих.

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??