,,Обичам те" -шепне утрото,
провесило боси крака.
Знаеш го.
Един до друг сме от деца.
"Обичам те" - пее реката,
огряна от светлина.
Онази малката, нашата,
видяна от две сърца.
"Обичам те" - стене небето,
открило свойта луна,
помнещо клетвата -
в добро и беда!
© Василка Ябанджиева Всички права запазени
Да се обичате винаги!