8.10.2018 г., 23:00 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
474 0 0

Обичам те още от първия ден!

Обичам те дори повече от мен!

Обичам те щом погледнеш ме нежно! 

Обичам те щом докоснем се "небрежно"!

Обичам те и нека всички знаят!

Обичам теб, който всички желаят! 

Обичам те тихо и сладко!

"Обичам те" казано накратко!

© Симона Вълева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??