26.12.2019 г., 11:45 ч.

Обичам те 

  Поезия
328 0 0

Обичай ме,
както можеш ти,
безгласно, скрито,
тайно... и копнежно!
Обичай ме,
макар и отдалече,
по въздуха 
усещам твоя дъх!
В различия стоим. 
Срещнах те... и те видях
и по-силно пак ще те обичам.
Загърна насъбрания ми студ
и топлината ти в себе
си усетих!
А, нощите ми звездно мигат! 
Обичай ме, защото те обичам! 
 

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??