17.08.2022 г., 8:59 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
659 0 0

Обичам те

 

И нека тези думи бъдат лек за ушите

И нека те боли, когато съм ранен

А моето лице да бъде радост за очите

И нека бъдат жадни устните за мен

И нека бъдат ръцете ми най-топло одеало

Когата обгърнат те твоето тяло

И моите длани да топлият ръце

И нека тупти, бурно твойто сърце

И нека да мисли умът ти за мен

И поглед да бъде докрай запленен

Носът да жадува за мой аромат

Уста да целува горещий ми врат

И нека тъжиш ти когато ме няма

Но нека да бъде любов тъй голяма

Дори и да мръзнеш в студа тъй свиреп

Нека да чувстваш че аз съм до теб

И нека ликуваш когато се върна

И нека да дойда и теб да прегърна

И нека се докоснат две бурни сърца

И нека се чувстваме отново деца

И нека да плачат отново очите

И нека ни сгреят лицата сълзите

Сърцата ведно да туптят и да бият

Във същия ритъм, едно към едно

И заедно нека така да открият

Истински нежна свещена любов

© Ок ок Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??