И нека тези думи бъдат лек за ушите
И нека те боли, когато съм ранен
А моето лице да бъде радост за очите
И нека бъдат жадни устните за мен
И нека бъдат ръцете ми най-топло одеало
Когата обгърнат те твоето тяло
И моите длани да топлият ръце
И нека тупти, бурно твойто сърце
И нека да мисли умът ти за мен
И поглед да бъде докрай запленен
Носът да жадува за мой аромат
Уста да целува горещий ми врат
И нека тъжиш ти когато ме няма
Но нека да бъде любов тъй голяма
Дори и да мръзнеш в студа тъй свиреп
Нека да чувстваш че аз съм до теб
И нека ликуваш когато се върна
И нека да дойда и теб да прегърна
И нека се докоснат две бурни сърца
И нека се чувстваме отново деца
И нека да плачат отново очите
И нека ни сгреят лицата сълзите
Сърцата ведно да туптят и да бият
Във същия ритъм, едно към едно
И заедно нека така да открият
Истински нежна свещена любов
© Ок ок Все права защищены