3.12.2009 г., 12:16 ч.

Обичам те 

  Поезия
582 0 3

Обичам те,
когато думите убиват -
без всякакво замисляне -
усмивката на моето лице.
Обичам те,
когато, без да се обръщаш,
забравяш моите очи.
Обичам те, когато денем
пътеки други все намираш,
а моята е някъде далеч.
Обичам те!
Обичам те,
когато други май обичах,
а все очаквах теб!
Обреченост ти моя -
обичах те,
обичам те и днес!

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??