10.07.2004 г., 18:46 ч.

Обичам те! 

  Поезия
2757 0 2

Обичам те - чуй това,
за тебе плакала съм в нощта!
Но , и това мога да понеса,
защото те обичам повече от всичко на света!

Обичам те-знай това,
и ти си изпитвал заради мен болка и тъга,
но издържа!
Заради това те обичам
и усещам любовта!

Обичам те-помни това,
заедно ще стигнем върха на любовта!
Винаги си  в моите мечти
и моля те - Обичай ме и ти!

© Десислава Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??