27.08.2008 г., 21:46 ч.

Обичам те до смърт 

  Поезия
607 0 1

Щом слънцето залязваше над града,

 

аз знаех - моята черна нощ настъпваше.

 

Дори и обляна цялата в кървави сълзи,

 

аз не преставах да повтарям името ти!

© Нели Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??