27 авг. 2008 г., 21:46

Обичам те до смърт 

  Поэзия
610 0 1

Щом слънцето залязваше над града,

 

аз знаех - моята черна нощ настъпваше.

 

Дори и обляна цялата в кървави сълзи,

 

аз не преставах да повтарям името ти!

© Нели Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??