15.06.2006 г., 22:24 ч.

ОБИЧАМ ТЕ И ДНЕС 

  Поезия
2128 0 13

Красива музика си, песен неизпята,
словата нежни на неписан стих.
Жадуван блян, родил се в самотата,
след бури, урагани - пристан тих.
Бях  премръзнала, ти огън жив ми даде,
бях скитница, а ти ме приюти.
Вълшебен свят за двама ни създаде
и украси го с хиляди звезди.
А аз в замяна подарих ти свойта младост
и всяка своя ласка, всеки жест.
До тебе крачех, в болка и във радост...
Обичах те, обичам те и днес!

© Гергана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??