31.08.2007 г., 0:54 ч.

Обичам те, какъвто те измислих 

  Поезия
625 0 10
 

Като труден пъзел те събирам,

откривам част от теб във всеки миг,

и твойта същност аз намирам

пред себе си като колаж велик.

Усмивката ти взех от небесата,

косата ти - от бурното море.

Очите ти ме заслепяват всяка утрин,

а устните намерих у дете.

Ръцете ти са като топъл пясък

и като нежен морски летен бриз.

Челото ти - като листо на ясен,

и бузки, гладки като на войник.

Аз търся те със всяка моя мисъл,

рисувам със затворени очи.

Обичам те, какъвто те измислих,

и винаги ще те обичам, щом това си ти!

© Галя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??