Като труден пъзел те събирам,
откривам част от теб във всеки миг,
и твойта същност аз намирам
пред себе си като колаж велик.
Усмивката ти взех от небесата,
косата ти - от бурното море.
Очите ти ме заслепяват всяка утрин,
а устните намерих у дете.
Ръцете ти са като топъл пясък
и като нежен морски летен бриз.
Челото ти - като листо на ясен,
и бузки, гладки като на войник.
Аз търся те със всяка моя мисъл,
рисувам със затворени очи.
Обичам те, какъвто те измислих,
и винаги ще те обичам, щом това си ти!
© Галя Все права защищены