18.06.2008 г., 22:55 ч.

Обичам те, малко мишле! 

  Поезия » Любовна
1271 0 1
Обичам те, малко мишле!

Отново
Б
ях твоя.
И
сках те!
Ч
аках те!
А
сега какво?
М
ечтая за друг!
Т
еб не те искам.
Е
дничкото, което
М
и остана от теб, е изгорялата и изстинала любов.
А
вече и това не искам!
Л
ъжеше ме!
К
олко много пъти
О
ставяше ме сама, когато се нуждаех от теб.
М
оже след време да съжаляваш за лъжите си и да
И
скаш да си до мен. Да
Ш
епнеш "Не си отивай!". Но
Л
юбовта, която ме изгаряше, вече я няма.
Е
то, сега е твой ред да страдаш и да догаряш!

© Тя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??