28.10.2007 г., 14:04 ч.

Обичам те, мамо 

  Поезия » Любовна
1072 0 4

Жена с лице нежно,

коса руса, устни алени.

Ти, стройна и красива,

в тиха нощ си ме родила.

 

В безсънни нощти бдяла си над мен.

С плач съм те събуждала всеки ден.

Мисълта за мен, малкото дете,

все още гори във теб!

 

Мамо, пораснах!

Разбрах какво е болката, да те обичат и да обичаш!

С усмивка да приемам тъгата, със сълза - радостта.

Ти ме научи на всичко това!

 

Твоето малко момиче е вече голяма жена.

В живота ти ми бъди упора.

Мамо, скъпа си ми ти,

не си и помисляй да ме оставиш сама!!!

 

© Меглена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??